Kur do të mbushen mend kta reperat tonë…Ja cka thotë Goldi për Noyzi-n (Video) 0

Kur do të mbushen mend kta reperat tonë…Ja cka thotë Goldi për Noyzi-n (Video)

Kur do të mbushen mend kta reperat tonë…Ja cka thotë Goldi për Noyzi-n (Video)

August 07, 2015 Show Biz, Video
knight 0

Arma e re amerikane: Kamioni fluturues, për vendet më të rrezikshme (Video)

Arma e re amerikane: Kamioni fluturues, për vendet më të rrezikshme (Video)

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
VIDEO – Gruaja qe vrapon 100 metershin me taka per 14.531 sekonda 0

VIDEO – Gruaja qe vrapon 100 metershin me taka per 14.531 sekonda

VIDEO – Gruaja qe vrapon 100 metershin me taka per 14.531 sekonda

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
Ja çka bën mafia shqiptare në Amerikë (VIDEO) 0

Ja çka bën mafia shqiptare në Amerikë (VIDEO)

Ja çka bën mafia shqiptare në Amerikë (VIDEO)

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
Rrahje mes shqiptarëve dhe serbëve në Ulqin (Video) 0

Rrahje mes shqiptarëve dhe serbëve në Ulqin (Video)

Rrahje mes shqiptarëve dhe serbëve në Ulqin (Video)

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
Ja cfar ju ndodh nëse tejkaloni ndonjë Veturë të Mafias Ruse (Video) 0

Ja cfar ju ndodh nëse tejkaloni ndonjë Veturë të Mafias Ruse (Video)

Ja cfar ju ndodh nëse tejkaloni ndonjë Veturë të Mafias Ruse (Video)

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
Televizioni Grek prezenton jetën e natës ne Diskotka Shqipetare të Tiran me Bukuroshe te pa para(VIDEO) 0

Televizioni Grek prezenton jetën e natës ne Diskotka Shqipetare të Tiran me Bukuroshe te pa para(VIDEO)

Televizioni Grek prezenton jetën e natës ne Diskotka Shqipetare të Tiran me Bukuroshe te pa para(VIDEO)

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
Shikone se si e feston përvjetorin e martesës cifti Haradinaj (Video) 0

Shikone se si e feston përvjetorin e martesës cifti Haradinaj (Video)

Shikone se si e feston përvjetorin e martesës cifti Haradinaj (Video)

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
Shqiptari këndon këngën “Xhamadani via, via” në “Hollywood” të Amerikës(Video) 0

Shqiptari këndon këngën “Xhamadani via, via” në “Hollywood” të Amerikës(Video)

Shqiptari këndon këngën “Xhamadani via, via” në “Hollywood” të Amerikës (Video)

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
BLEONA RREFEN NDARJEN PER ABC NEWS(VIDEO) 0

BLEONA RREFEN NDARJEN PER ABC NEWS(VIDEO)

BLEONA RREFEN NDARJEN PER ABC NEWS(VIDEO)

August 07, 2015 Kuriozitete, Video
Back to Top Copyright © 2011 - Boulevard. All rights reserved. Created by ThemeSector, Powered by WordPress.
The time is 09